Yksilövalmennus

Yksilövalmennuksessa pääset työstämään ja pohtimaan omassa rauhassa koiraharrastukseesi liittyviä asioita ja mahdollisia ongelmakohtia, joita haluat kehittää. Valmennuskeskustelujen ja erilaisten harjoitusten avulla löydät uusia näkökulmia, oivalluksia ja ratkaisuja käsiteltävään asiaan… olipa kyseessä kisajännitys tai kisaamiseen liittyvät pelot, rohkeuden tai itseluottamuksen lisääminen, uusien harjoittelurutiinien tai toimintatapojen luominen, yhteistyö koiran kanssa, ajankäyttö, uusien mielenhallinnallisten ja tunnetyöskentelyn taitojen oppiminen… tai joku muu sinua askarruttava asia.

Valmennus on voimaannuttavaa ja eteenpäin vievää vuorovaikutusta ja yhteistyötä, jossa valmentaja on tukenasi, ajatusten avaajana ja ’pallotteluseinänä’ ajatuksillesi. Sinä tiedät, mikä sopii parhaiten juuri sinulle ja koirallesi, ja valmennuksessa saat työkaluja, joiden avulla voit helpommin kulkea kohti tavoitteitasi.

Valmennuksen hinnat (sis. alv 24%):

  • 1 tunti / 65 euroa (ensimmäiseen tapaamiseen varataan aikaa 1h 15 min)
  • 2 tuntia / 120 euroa

Valmennukset toteutetaan henkilökohtaisena tapaamisena Lahden keskustassa tai tarvittaessa myös Skypellä tai puhelimella.