Valmentaja

Olen Päivi Elovaara, TTM, coach, kouluttaja, mielentaitojen valmentaja ja koiraharrastaja.

Rakensin tämän sivuston yritykseni Unelmapuun sivuhaaraksi… sekä omaksi ilokseni että myös muiden koiraharrastajien iloksi ja hyödyksi. Tavoitteena lisätä hyvää mieltä, iloa ja onnistumisia koiraharrastukseen sekä ohjaajalle että koiralle. Unelmapuun sivuilla www.unelmapuu.fi on kerrottu tarkemmin työstäni, valmennuksen perusteista, sekä käytettävistä menetelmistä ja työkaluista.

Muutama sana koirataustastani:

Perheessäni on tällä hetkellä kaksi metsästyslinjaista labradorinnoutajaa, Ilo (Chilihunters Mad Blizzard) FI VPVA, RTK4, NOU1 ja Ilon sisarenpoika Onni (Chilihunters Aquila Adalberti) RTK4, NOU1. Ilon kanssa kilpailemme tällä hetkellä rally-tokon mestariluokassa ja vesipelastuksen voittajaluokassa, Onnin kanssa rally-tokon mestariluokassa. Molemmat ovat suorittaneet noutajien taipumuskokeen.

Nyt jo rajan tuolle puolelle siirtyneinä elävät muistoissamme kuusi rottweileria (Basse, Jonna, Thonto, Jessi, Esteri ja Valma), kaukaasiankoira Boris ja ihanaakin ihanampi yllätyslapsi labradorinnoutaja-lapinkoira Tarmo, joka lyhyen elämänsä aikana opetti meille elämästä enemmän kuin kukaan ja lähdettyään saatteli meidät noutajaharrastuksen pariin.

Jonnan kanssa kilpailin aikanaan palveluskoirien jälki- ja hakukokeissa sekä tokossa. Kymmenkunta vuotta vierähti Suomen Rottweileryhdistyksen Päijät-Hämeen alaosaston hallituksessa sihteerinä sekä erilaisissa kilpailujen ja näyttelyiden järjestely- ja talkootehtävissä. Tällä hetkellä olen jäsenenä Päijät-Hämeen Vesipelastajissa, Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistyksessä ja Suomen Noutajakoirakoirajärjestössä, Labradorinnoutajakerhossa, Lahden Käyttökoirissa sekä Suomen Kennelliitossa.