Valmentaja

Olen Päivi Elovaara, coach, kouluttaja, mielentaitojen valmentaja ja koiraharrastaja.

Tämä konsepti syntyi rakkaudesta koiriin ja koiraharrastukseen, sekä ajatuksesta yhdistää harrastus ja ammatillinen valmennusosaaminen myös muiden iloksi ja hyödyksi. Tarkoituksena on lisätä iloa ja onnistumisia koiraharrastukseen, sekä ohjaajalle että koiralle. Yritykseni Unelmapuun sivuilla www.unelmapuu.fi on kerrottu tarkemmin työstäni, valmennuksen perusteista, sekä käytettävistä menetelmistä ja työkaluista.

Muutama sana koirataustastani:

Perheessäni on tällä hetkellä kaksi metsästyslinjaista labradorinnoutajaa, Ilo (Chilihunters Mad Blizzard) NOU1, RTK3, ja Ilon sisarenpoika Onni (Chilihunters Aquila Adalberti) NOU1, RTK1. Ilon kanssa kilpailemme tällä hetkellä rally-tokossa mestariluokassa sekä vesipelastuksessa voittajaluokassa, Onnin kanssa rally-tokon avoimessa luokassa. Molemmat ovat suorittaneet noutajien taipumuskokeen ja nome-treenit jatkuvat edelleen.

Nyt jo rajan tuolle puolelle siirtyneinä elävät muistoissamme kuusi rottweileria (Basse, Jonna, Thonto, Jessi, Esteri ja Valma), kaukaasiankoira Boris ja ihanaakin ihanampi yllätyslapsi labradorinnoutaja-lapinkoira Tarmo, joka lyhyen elämänsä aikana opetti meille elämästä enemmän kuin kukaan ja lähdettyään saatteli meidät noutajaharrastuksen pariin.

Jonnan kanssa kilpailin aikanaan palveluskoirien jälki- ja hakukokeissa sekä tokossa. Kymmenkunta vuotta vierähti Suomen Rottweileryhdistyksen Päijät-Hämeen alaosaston hallituksessa sihteerinä sekä erilaisissa kilpailujen ja näyttelyiden järjestely- ja talkootehtävissä. Tällä hetkellä olen jäsenenä Päijät-Hämeen Noutajakoirayhdistyksessä, Päijät-Hämeen Vesipelastajissa, Suomen Noutajakoirakoirajärjestössä, Labradorinnoutajakerhossa, Lahden Käyttökoirissa sekä Suomen Kennelliitossa.